Photo by

Vies? ...Niet leuk!

Een interactief en speels programma voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud, gericht op verantwoordelijke omgang met de leefomgeving voor wat betreft afval en zwerfvuil.

De kinderen gaan zelf actief aan de gang met de thema’s ‘afval & zwerfvuil’ door hun eigen video’s te maken en door bij te dragen aan het ontwerp van de flyers, posters en ander promotiemateriaal. Hiervoor gaan we zoveel mogelijk gebruik maken van verantwoorde en herbruikbare materialen.

Het project richt zich specifiek op de jongste groep in onze samenleving en beoogt ze bewust te maken van afval en zwerfvuil en ze een positieve en respectvolle omgang met de openbare ruimte bij te brengen.

Samen met de kinderen gaan we een leuke en interessante korte film maken die mensen kan informeren en inspireren. We gaan laten zien hoe afval en zwerfvuil onze dagelijkse directe omgeving vervuilt. De film komt samen met een onderwijspakket. Inclusiviteit en diversiteit is een belangrijk aspect in onze buurten. De korte film is geschikt voor de hele familie, met ondertitels in het Nederlands, Turks, Arabisch en Engels. We hopen zoveel mogelijk mensen in De Baarsjes en Bos & Lommer te bereiken

Eind mei 2022 zullen we in een weekend voor het algemene publiek optredens organiseren in het Erasmuspark en Rembrandtpark.